012-4064790

Produk Shaklee Untuk Atlet Sukan


Assalamualaikum semua

Masa berlalu pantas sekarang dah masuk Bulan Februari  2017. Awal tahun begitu memang penuh dengan aktiviti terutamanya sukan.Tiap-tiap hari memang ada latihan sukan kat sekolah.  Kalau sesi pagi latihan sukan waktu petang dan sesi petang latihan  disebelah pagi.


Setiap rumah sukan memang berusaha bersungguh-sunguh untuk melahirkan atlet yang serba boleh bagi mengharumkan nama sekolah.

Rahsia Cergas

Satu petua atlet sekolah saya cergas adalah ialah pengambilan vitalea.Anda nak tahu sebenarnya sudah beberapa tahun atlet sekolah saya mengamalkan Vitalea sebagai supliment tambahan agar  pelajar sentiasa cergas. Respon pelajar pun baik..Walaupun lasak berlatih sukan tetapi badan mereka tetap cergas dan dapat mengikuti pdp  dengan baik.

Multivitamin Pertama Dunia
Rupa-rupanya Vitalea merupakan multivitamin yang pertama dicipta di dunia. Selari dengan peningkatan teknologi Vitalea telah bertukar dari bentuk cecair kepada  tablet.

Setiap tablet ada 30 nutrien lengkapyang diekstak  daripada sayu-sayuran, buah-buahan  dan 12 vitamin serta 7 mineral yang disarankan oleh RDA.

Setiap tablet  diselaputi juga oleh serbuk Spirulina sebab tu kita lihat tablet ini berwarna hijau.

Ujian Klinikal telah menunjukkan bahawa pengambilan VItalea selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65 %.


Vitalea juga telah dipilih oleh Center Of  Science di Amerika Syarikat sebagai The Best Multi Vitamin didalam Public interest pada tahun 2000.

Vitamin yang Terkandung dalam VitaleaBiotin- membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak.

Vitamin D- Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi.

Beta Karotene- Untuk meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem keimunan

Vitamin E- Meningkatkan kesihatan hati dan usus

Kalsium - Menyokong kesihatan tulang

Boron- membantu metabolisme Vitamin D dan mineral untuk perkembangan tulang

Magnesium- Menyokong Kekuatan Tulang

Manfaat Utama

Penambah Tenaga segera- untuk kecergasan  tubuh dan mental sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam pembelajaran dan kerja harian.

Pelengkap Nutrisi

Pengambilan makanan yang tidak seimbang boleh dilengkapkan dengan pengambilan Vitalea.

Metabolisme- Membantu dalam meransang  metabosme


Cara Makan

Secara umumnya Vitalea boleh diambil 2 kali sehari selepas makan. Setiap botol mengandungi 120 biji dan boleh tahan selama 4 bulan sekiranya diambil sebiji setiap hari.


         
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Mimi Rohana untuk:-
FREE CONSULTATION
012-4064790
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
-


Feel Free to Share!

Jemput share entri ini dengan rakan dan saudara anda sekiranya anda suka dan rasakan ia bermanfaat untuk merekaApa Kata Anda?