012-4064790

SHAKLEE UNTUK GOUT

SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK MASALAH GOUT!!

Rawat GOUT dengan vitamin
GOUT adalah salah satu bentuk penyakit artritis,yang boleh diubati di mana keadaannya menyebabkan keradangan pada sendi.

Apa yang menyebabkan Gout?

Punca gout adalah disebabkan kandungan asid urik yang berlebihan dalam badan. Keandaan ini boleh disebabkan oleh:

Peningkatan pengeluaran asid urik oleh badan.
Penyingkiran asid urik yang berlebihan oleh buah pinggang.
Peningkatan pengambilan makanan yang mengandungi purin yang dimetabolismakan kepada asid urik di dalam badan.


Daging tertentu, makanan laut, kacang kering, dan kacang adalah sangat tinggi kandungan purines. Alkohol juga boleh meningkatkan tahap asid urik dan mendakan serangan gout.

Peningkatan tahap asid urik dalam darah boleh tersimpan di sekitar sendi dalam bentuk kristal tajam seperti jarum monosodium urate). Asid urik juga boleh berkumpul di bawah kulit sebagai tophi (ketulan yang kelihatan pada sendi), atau dalam saluran kencing seperti batu karang.

Apakah vitamin untuk merawat Gout?

Keberkesanan dalam merawat gout melibatkan beberapa faktor yang berbeza di samping mengurangkan keradangan sendi dan paras asid urik. Usaha untuk merawat gout juga bermakna anda berusaha untuk menggalakkan fungsi buah pinggang, fungsi sistem imun, serta mengurangkan pengekalan air.


2 supplement paling penting untuk gout adalah ALFALFA & OMEGAALFALFA: untuk menyingkirkan toksik secara lembut dari badan, membantu mengawal keseimbangan asid / alkali di dalam badan. Ia tinggi kandungan protein dan mengandungi lapan enzim pencernaan. Ia juga membantu dalam mengatasi bengkak, sakit sendi, bengkak buku lali dan kaki. Namun pengambilan alfalfa memerlukan pesakit mengambil air yang banyak.

OMEGA:Ini sangat penting bagi pesakit yang mengalami gout yang sangat teruk. Omega penting untuk mengelakkan inflamation pada sendi2 pesakit. Ianya sebagai langkah berjaga2 sebelum bengkak itu menjadi lebih teruk.

Dan sebagai tambahan, PERFORMANCE DRINK bagi memastikan tubuh pesakit sendiri mempunyai kandungan air dan gula yang cukup agar tidak dehydrate. Penting untuk pesakit gout mempunyai bekalan air mencukupi dalam badan untuk proses perkumuhan asid urik


Bagaimana untuk mendapatkan product ini?? Saya adalah pengedar sah SHAKLEE..


 ANDA INGIN MENDAPATKAN PENDAPATAN SAMBILAN 3-4-5 ANGKA
                                    DARI RUMAH/PART TIME 
 

                       DAFTAR SEBAGI AHLI SHAKLEE SEKARANG                        
               HUBUNGI /SMS 012-404790 (MIMI ROHANA ID 929478)Feel Free to Share!

Jemput share entri ini dengan rakan dan saudara anda sekiranya anda suka dan rasakan ia bermanfaat untuk merekaApa Kata Anda?